Начало
Бързо търсене
 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
Катaлог
Общи условия
Общи условия
Поверителност
За връзка с нас
Безплатен каталог
Заявка за безплатен каталог
Най-купувано
01.Чували с връвчица 110 л.
02.Политилиенов чувал 70х110см-син цвят-50мик
03.Политилиенов плик 50х60см
04.Политилиенов чувал 55х100см-червен цвят
05.Политилиенов чувал 70х110см-80мик
06.Политилиенов плик 45х52см
07.Разпределител 150х235х125 мм
08.Политилиенов плик 63х74см
09.Пластмасов евро палет
10.Пломбираща капачка за варели 2"
Общи условия Общи условия

1) Общи условия
Поръчката, изпратена до нас е със силата на договор за купувача. Продавачът не поема отговорност за евентуални грешки при попълването на поръчката. Типът, названието и бройката на поръчаните изделия трябва да се попълва внимателно, за да се избегнат недоразумения. Предоставяме гаранция според действащото законодателство.
2) Условия за доставка
Срокът на доставката е от нула до четири седмици. Ако по някаква причина не е възможно да се спази горепосочения срок, то купувачът ще бъде уведомен веднага след постъпване на заявката. Цените посочени в каталога не включват транспортните разходи до клиента. При желание стоките могат да бъдат доставени до местоназначение по Ваш избор.
3) Цени
Цените, посочени в каталога са посочени с по две стойности по следния начин: Цена в BGN без включен ДДС/ Цена в BGN с включен ДДС, като втората цена включва ДДС в размер на 20%. МЕВА България ЕООД запазва правото си да променя цените без предварително предупреждение.

4) Условия на плащане
Изисква се предварително плащане с платежно нареждане или плащане в брой. Всички други начини на плащане се приемат само ако са уговорени предварително. Изделията остават собственост на продавача до момента на заплащане на пълната цена.

5) Рекламации
Ако не е посочено друго, то купувачът има гаранция според съответното законодателство. Рекламации се правят само писмено. Клиентът се задължава да провери физическото състояние на стоките в момента на тяхното получаване. Всяка повреда трябва да се спомене в товарителницата или документа за транспорт и да се удостовери от превозвача. Рекламацията трябва да се подаде в срок от една седмица от доставката на стоките. Освен за компенсации за дефектно изделие, купувачът няма право на обещетение за нанесени щети (пропуснати ползи и др.) настъпили поради лоша доставка.

Изтеглете бланка за рекламации

Продължи

Количка
Количката е празна
Промоции
*Важи до изчерпване на
промоционалните
наличности

Мейлинг лист
Записване за новини от сайта
Нови стоки
Работна маса с масивен фундамент 2000мм
Работна маса с масивен фундамент 2000мм
2,844.33лв.
Транспортни дефекти и единични бройки