Начало
Бързо търсене
 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
Катaлог
Общи условия
Общи условия
Поверителност
За връзка с нас
Безплатен каталог
Заявка за безплатен каталог
Най-купувано
01.Чували с връвчица 110 л.
02.Политилиенов чувал 120л 50микрона-син
03.Политилиенов плик 24-30л 10 микрона
04.Политилиенов чувал 70л-червен
05.Политилиенов чувал 120л 80микрона син
06.Политилиенов плик 16л 10 микрона
07.Разпределител 150х235х125 мм
08.Съдове за медицински отпадъци 10л
09.Пластмасов евро палет
10.Политилиенов плик 60л 10 микрона
Общи условия Общи условия

1) Общи условия
Поръчката, изпратена до нас е със силата на договор за купувача. Продавачът не поема отговорност за евентуални грешки при попълването на поръчката. Типът, названието и бройката на поръчаните изделия трябва да се попълва внимателно, за да се избегнат недоразумения. Предоставяме гаранция според действащото законодателство.
2) Условия за доставка
Срокът на доставката е от нула до четири седмици. Ако по някаква причина не е възможно да се спази горепосочения срок, то купувачът ще бъде уведомен веднага след постъпване на заявката. Цените посочени в каталога не включват транспортните разходи до клиента. При желание стоките могат да бъдат доставени до местоназначение по Ваш избор.
3) Цени
Цените, посочени в каталога са посочени с по две стойности по следния начин: Цена в BGN без включен ДДС/ Цена в BGN с включен ДДС, като втората цена включва ДДС в размер на 20%. МЕВА България ЕООД запазва правото си да променя цените без предварително предупреждение.

4) Условия на плащане
Изисква се предварително плащане с платежно нареждане или плащане в брой. Всички други начини на плащане се приемат само ако са уговорени предварително. Изделията остават собственост на продавача до момента на заплащане на пълната цена.

5) Рекламации
Ако не е посочено друго, то купувачът има гаранция според съответното законодателство. Рекламации се правят само писмено. Клиентът се задължава да провери физическото състояние на стоките в момента на тяхното получаване. Всяка повреда трябва да се спомене в товарителницата или документа за транспорт и да се удостовери от превозвача. Рекламацията трябва да се подаде в срок от една седмица от доставката на стоките. Освен за компенсации за дефектно изделие, купувачът няма право на обещетение за нанесени щети (пропуснати ползи и др.) настъпили поради лоша доставка.

Изтеглете бланка за рекламации

Продължи

Количка
Количката е празна
Промоции
*Важи до изчерпване на
промоционалните
наличности

Мейлинг лист
Записване за новини от сайта
Нови стоки
Кошче с двойно отваряне на капака
Кошче с двойно отваряне на капака
32.25лв.
Транспортни дефекти и единични бройки