Начало
Бързо търсене
 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
Катaлог
Общи условия
Общи условия
Поверителност
За връзка с нас
Безплатен каталог
Заявка за безплатен каталог
Най-купувано
01.Политилиенов чувал 120л 50микрона-син
02.Чували с връвчица 110 л.
03.Политилиенов чувал 70л-червен
04.Политилиенов плик 24-30л 10 микрона черен
05.Политилиенов чувал 120л 80микрона син
06.Политилиенов плик 16л 10 микрона черен
07.Политилиенов чувал 120л 50микрона-зелен
08.Контейнер за медицински отпадъци 10л
09.Политилиенов чувал 70л-жълт
10.Политилиенов чувал 120л 50микрона-жълт
Общи условия Общи условия

1) Общи условия
Поръчката, изпратена до нас е със силата на договор за купувача. Продавачът не поема отговорност за евентуални грешки при попълването на поръчката. Типът, названието и бройката на поръчаните изделия трябва да се попълва внимателно, за да се избегнат недоразумения. Предоставяме гаранция според действащото законодателство.
2) Условия за доставка
Срокът на доставката е от нула до четири седмици. Ако по някаква причина не е възможно да се спази горепосочения срок, то купувачът ще бъде уведомен веднага след постъпване на заявката. Цените посочени в каталога не включват транспортните разходи до клиента. При желание стоките могат да бъдат доставени до местоназначение по Ваш избор.
3) Цени
Цените, посочени в каталога са посочени с по две стойности по следния начин: Цена в BGN без включен ДДС/ Цена в BGN с включен ДДС, като втората цена включва ДДС в размер на 20%. МЕВА България ЕООД запазва правото си да променя цените без предварително предупреждение.

4) Условия на плащане
Изисква се предварително плащане с платежно нареждане или плащане в брой. Всички други начини на плащане се приемат само ако са уговорени предварително. Изделията остават собственост на продавача до момента на заплащане на пълната цена.

5) Рекламации
Ако не е посочено друго, то купувачът има гаранция според съответното законодателство. Рекламации се правят само писмено. Клиентът се задължава да провери физическото състояние на стоките в момента на тяхното получаване. Всяка повреда трябва да се спомене в товарителницата или документа за транспорт и да се удостовери от превозвача. Рекламацията трябва да се подаде в срок от една седмица от доставката на стоките. Освен за компенсации за дефектно изделие, купувачът няма право на обещетение за нанесени щети (пропуснати ползи и др.) настъпили поради лоша доставка.

Изтеглете бланка за рекламации

Продължи

Количка
Количката е празна
Промоции
*Важи до изчерпване на
промоционалните
наличности

Мейлинг лист
Записване за новини от сайта
Нови стоки
Контейнер за битови отпадъци - 50L син капак
Контейнер за битови отпадъци - 50L син капак
19.32лв.
Транспортни дефекти и единични бройки